De Kers op de Kaart

Van 9 Aug 2019 tot 17 Aug 2019
Leeftijden 18 t/m 30 jaar

Let op: de aanmeldingen zijn gesloten. Wil je toch nog mee, stuur dan een mailtje naar info@woesteland.nl, dan kijken we wat er mogelijk is. De kosten kunnen dan hoger uitvallen vanwege het aanpassen van de treinreis.

– – –

Bij deze reis zijn vervoer en maaltijden inbegrepen. We slapen in tenten. Heb je geen eigen tentje? Stuur ons dan even een mailtje en dan komen we er vast wel samen uit.

Een overvloed aan vers fruit, wat is er beter op een warme zomerdag? Kom in augustus met Woesteland mee naar het Zwitserse Basel, geniet van de heuvelachtige omgeving en help op de boerderij.

In de buurt van het drielandenpunt van Frankrijk, Duitsland en Zwitserland ligt het historische Basel. Basel is omgeven door bosrijke heuvels en rivieren. We verblijven deze zomer op een prachtige boerderij, waar de laatste kersen geplukt worden en de pruimenoogst in volle gang is.

Deze week gaan we natuurlijk ook flink de handen uit onze mouwen steken! In de ochtend en middag helpen we met klussen rond de boerderij, zoals aan het aanleggen van een schutting en natuurlijk de pruimenoogst. Naast het werk is er een heleboel tijd voor andere gezelligheid, de omgeving verkennen en meer te weten komen over de Zwitserse natuur. We kletsen om een kampvuur, spelen spellen en ontdekken de omgeving met excursies.

Wil jij de verse pruimen proeven, het prachtige Zwitserse landschap leren kennen en een onvergetelijk gezellige tijd meemaken? Schrijf je dan via de blauwe knop links. We zien je dan!

p.s. Kom je voor het eerst mee met WoesteLand? Kies dan de introductieprijs!