Vloai before you doai

Van 20 Aug 2017 tot 27 Aug 2017
Leeftijden 18 t/m 30 jaar

Reis deze zomer samen met ons af naar het zonnige zuiden en ga de uitdaging aan met jezelf en de natuur. Bovenop de Sint-Pietersberg zullen wij onze intrede doen in een eeuwen oude hoeve met een toren van een middeleeuwskasteel. Vanuit daar ga jij opzoek naar jouw innerlijke strijder wanneer we spellen gaan spelen in het teken van overleven. Iedere dag kun jij punten verdienen door het voltooien van verschillende opdrachten. Ben jij de winnaar aan het einde van deze week?

Daarnaast zullen wij natuurlijk ook natuurmonumenten een handje op weg helpen met het onderhoud van het prachtige natuurgebied de Sint-Pietersberg en staan er al leuke excursies op de planning. Naast werken moet er natuurlijk ook genoten worden van wat Limburg ons te bieden heeft. Daarom zullen we ons te goed doen aan overheerlijke vlaaien en een bourgondische (dan wel vegetarische) levensstijl tijdens dit kamp.

Dus waar wacht je nog op?!
Meld je aan en vecht samen met ons een weg door de Limburgse wildernis!

Wil je graag een vriend of vriendin meenemen, maar twijfelt hij of zij nog? Misschien overtuigt 10 euro korting: neem je iemand mee die nog niet eerder met WoesteLand mee is geweest, dan krijgen jullie allebei 10 euro introductiekorting. Laat het even weten bij de opmerkingen in je aanmelding als je hier gebruik van maakt.