geannuleerd: Buitenlandactiviteit

Van 13 Jul 2020 tot 21 Jul 2020
Leeftijden 18 t/m 30 jaar

We kunnen helaas geen anderhalve meter afstand aanhouden als we met een groep samen op vakantie gaan. Daarom hebben we ervoor moeten kiezen om deze activiteit te annuleren. Hopelijk zien we je in de kerstvakantie op onze Schiermonnikoog winterweek. In elk geval zullen we volgend jaar weer allerlei activiteiten aanbieden.

 

Leuk dat je interesse hebt in deze activiteit. Op dit moment weten we nog niet de exacte locatie waar we heen gaan. Maar dit kunnen we je al wel vertellen:

 

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

 

Zodra we meer weten over deze activiteit zetten we het hier!