Where do camels come from?

Van 20 Jul 2019 tot 30 Jul 2019
Leeftijden 18 t/m 30 jaar

Let op: de aanmeldingen zijn gesloten. Wil je toch nog mee, stuur dan even een mailtje naar info@woesteland.nl, dan kijken we wat er mogelijk is. De kosten kunnen dan hoger uitvallen vanwege het aanpassen van de treinreis.

 

Kamelen, palmbomen en kangoeroes: waar komen ze vandaan en waar is hun thuis? Hoe komt het dat kiwi’s – zowel de vogeltjes als het fruit – alleen in Nieuw-Zeeland voorkomen? En waarom zijn dennenbomen over de hele wereld te vinden?

Met WoesteLand koloniseren we een prachtige locatie in Worcestershire, the Midlands, Engeland. We gaan op ontdekkingsreis naar exoten in de natuur, en onderzoeken de rol die de mens speelt en heeft gespeeld in hun bestaan, zoals bijvoorbeeld tijdens het koloniale verleden van Engeland. Overdag zullen we werken in de natuur en helpen op de biologische boerderij waar we verblijven. We gaan spellen spelen, muziek maken bij het kampvuur, en we gaan in discussie over wat exoten zijn in de natuur en welke keuzes wij als mensen erover maken. Ook gaan we wandelend de omgeving verkennen. Zo ontdekken we welke planten en dieren hier hun thuis hebben gemaakt.

Heb jij zin in een week vol gezelligheid, plezier en buiten zijn? Wil je je thuis voelen, of juist de exoot uithangen? Geef je dan gauw op en ga mee naar Engeland!

De reiskosten zijn inbegrepen bij deze activiteit