Geanuleerd: Sneeuwwitje en de zeven windmolens

Van 24 Jul 2020 tot 1 Aug 2020
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

We kunnen helaas geen anderhalve meter afstand aanhouden als we met een groep samen op vakantie gaan. Daarom hebben we ervoor moeten kiezen om deze activiteit te annuleren. Hopelijk zien we je in de kerstvakantie op onze Schiermonnikoog winterweek. In elk geval zullen we volgend jaar weer allerlei activiteiten aanbieden.

 

Aan het begin van deze week verzamelen we op een station in Nederland. Vanaf daar gaan we samen met de trein of de bus, de grens over naar Duitsland. Het land van de gebroeders Grim, maar ook een land dat ver op Nederland vooruitloopt in de transitie naar groene energie. Als de dwergen van Sneeuwwitje gaan we in Duitsland aan de slag. Alleen gaan wij geen duistere mijn in, maar helpen we op een biologische boerderij. Buiten aan het werk, met een groep chille mensen kom je weer bij van een jaar lang studeren of werken op kantoor.

S’avonds zitten we rond het kampvuur, vertellen we verhalen, doen we spelletjes, of maken we een wandeling. Deze week zal in het thema staan van duurzame sprookjes. Sprookjes hebben altijd een moraal, generaties lang leerden ze kinderen (en volwassenen) wijze lessen. Het goede verslaat het slechte, eerlijk duurt het langst en ware liefde vind je door kikkers te kussen. In Duitsland gaan we sprookjes moderniseren, zodat ze ons (en alle andere die maar willen luisteren), leren over duurzaam leven. Misschien blijkt de boze heks eigenaar van een kolencentrale of verbied Rapunzel wegwerp plastic in het hele koninkrijk. We zullen het zien. Natuurlijk heb je tijdens de week zeker ook tijd voor jezelf.

Naast de reis is ook het eten inbegrepen. Met hulp van de deelnemers zorgen de begeleiders voor heerlijk vegetarisch eten. Met dieten en alergien kan gewoonlijk prima rekening worden gehouden, dit kan je doorgeven bij je aanmelding. Heb je nog vragen, kijk dan even op https://www.woesteland.nl/praktische-info/veelgestelde-vragen/ of stuur een mailtje naar info@woesteland.nl.

Data onder voorbehoud, afhankelijk van de locatie kan dit nog enkele dagen verschuiven.

We zijn op dit moment bezig met het maken van afspraken met de locatie en het uitzoeken van de reis. Wil je op de hoogte blijven? Geef dan nu alvast je e-mailadres door, dan sturen we je een berichtje zodra de aanmeldingen open gaan.