geannuleerd: Eten om niet te vergeten – Binnenland

Van 4 Aug 2020 tot 10 Aug 2020
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

We kunnen helaas geen anderhalve meter afstand aanhouden als we met een groep samen op vakantie gaan. Daarom hebben we ervoor moeten kiezen om deze activiteit te annuleren. Hopelijk zien we je in de kerstvakantie op onze Schiermonnikoog winterweek. In elk geval zullen we volgend jaar weer allerlei activiteiten aanbieden.

 

We vergeten allemaal wel eens wat. En in Nederland vergeten we zelfs ons eten, vergeten groente bijvoorbeeld. Hoe was het eten vroeger en wat is er veranderd? Hoe Oer-Hollands is onze aardappel eigenlijk? En wat zijn we eigenlijk vergeten over vergeten groente?

In augustus verblijven we een week lang bij een biologische boer. We helpen de boer een handje met zijn werk, maar doen uiteraard veel meer. We gaan op ontdekkingstocht naar eetbare wilde planten en in de avond nemen we de tijd om een lekker potje te koken. Ook gaan we op excursie, ontdekken onze omgeving en ‘s avonds spelen we gezellig een spelletje. Op dit moment weten we nog niet de exacte locatie waar we heen gaan. Maar zodra we dit weten zetten we het hier.

Data onder voorbehoud, afhankelijk van de locatie kan dit nog enkele dagen verschuiven. Meer informatie volgt binnenkort.