Jeugdweekend geanuleerd

Van 14 Aug 2020 tot 16 Aug 2020
Leeftijden 12 t/m16 jaar

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je zin in een gezellige vakantie midden in de natuur? Ga dan op 14 augustus mee met Woesteland op zomerkamp in Nederland!

Tijdens het zomerkamp gaan we het niet alleen super gezellig maken maar gaan we ook de handen uit de mouwen steken om de natuur een beetje te helpen. Zo duiken we het voedselbos in op zoek naar bessen en gaan we bijenhotels maken! Tijdens het werk zal je een heleboel leren over biodiversiteit. Wist je bijvoorbeeld dat de bijen het best wel moeilijk hebben? Zo’n bijenhotel geeft ze een rustig plekje om ongestoord te kunnen nestelen. Hiermee help je niet alleen de bijen zelf, maar ook andere dieren, planten en mensen! Hoe dat precies zit? Dat zullen we je tijdens het kamp vertellen.

Na zo’n dag hard werken komen we samen in het tentenkamp of in de stal om spelletjes te spelen en te knutselen. Dus, heb jij zin om deze zomer een paar dagen in de natuur te verblijven, nieuwe vrienden te maken en iets goeds te doen voor de natuur? Meld je dan snel aan.

Hopelijk zien we je snel op kamp!

 

Voor ouders:

Een groep organisaties die jongerenkampen organiseert heeft regels opgesteld wat betreft de maatregelen die verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen. We zullen ons tijdens dit kamp aan dit protocol houden. Het belangrijkste is dat we ons aan een zogenaamde kampbubbel houden. Aan het begin van het kamp moeten deelnemers en begeleiders een korte vragenlijst invullen over coronaklachten. Geen klachten? Dan mag je de kampbubbel in. Deelnemers in de kampbubbel hoeven zich daarin niet aan de anderhalve meter afstand te houden, de begeleiders wel, m.u.v. noodgevallen natuurlijk. Iedereen in de kampbubbel houdt anderhalve meter afstand tot mensen buiten de kampbubbel.

Het hele protocol is te lezen op https://www.wegaanopzomerkamp.nl/media/attachments/2020/06/15/avonturenzomer2020—protocol-zomerkampen-in-2020—13-tm-18-jaar-definitief.pdf