Na regen komt zonneschijn

Van 11 Sep 2020 tot 13 Sep 2020
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Na maanden lang regen breekt de zon door: na een gekke tijd met veel binnen zitten kunnen we eindelijk weer naar buiten met WoesteLand! Wij zijn natuurlijk in de wolken, maar voor de natuur was die lockdown misschien zo slecht nog niet. Er waren dolfijnen in de grachten van Venetië, en de smog boven grote steden trok op. Tegelijkertijd ging klimaatverandering gewoon door. Met de waterschaarste waar we bijvoorbeeld mee te maken hebben, zouden we haast wensen dat na al deze zonneschijn wat meer regen komt. En nu het ‘gewone’ leven weer op gang komt, wat betekent dat eigenlijk voor de natuur en het klimaat? Gaat het weer terug naar hoe het was, of hebben we een les geleerd van de pandemie?

Het nazomerweekend van dit jaar staat in het teken van deze thema’s en vragen. We zullen spellen en andere activiteiten doen die hiermee te maken hebben. Maar ook gaan we natuurlijk fijn buiten werken. We kamperen in eigen tentjes op de biologisch-dynamische Naoberhoeve van boer Gerlof, die we tijdens dit weekend op de boerderij gaan helpen. Daarnaast gaan we lekker eten en kampvuurtjes maken. Kortom: het wordt een gezellig WoesteLand-weekend.

Kon je ook niet wachten tot je eindelijk weer met WoesteLand meekon? Of ben je nog nooit eerder mee geweest maar heb je zin in een weekend met veel gezelligheid en buiten zijn, nu dat weer kan? Meld je dan snel aan!

Al onze activiteiten volgen vanzelfsprekend de corona-richtlijnen. Vragen hierover? Stuur dan een mailtje naar info@woesteland.nl.