Proef Lokaal

Van 11 Jun 2021 tot 13 Jun 2021
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Het is nog geen zomer, maar het begint al wel te kriebelen. Kan jij ook niet wachten om weer op kamp te gaan? Ga dan met ons mee naar Zelhem vlakbij Doetinchem.

Het thema is ‘proef lokaal’: voedsel uit de buurt is lekker, duurzaam en goed voor de lokale economie. Onze druiven komen uit Griekenland, avocado’s uit Guatemala en bananen uit Panama, terwijl we lokaal zoveel lekkers hebben! We hopen dat je na dit weekend bewuster bezig bent met de afkomst van alle groenten en fruit die je koopt of zelf gaat groeien. 

 

Wat we gaan doen

Op de boerenhoeve waar we verblijven ligt een voedselbos, waar wij een weekend gaan helpen met het herstellen van de voormalige heemtuin.

Naast het werken zal er natuurlijk ook tijd zijn voor gezelligheid! We gaan spellen doen, er zal een kampvuur zijn en we gaan samen eten. Er is dus ook genoeg tijd om iets voor jezelf te doen en te genieten van de mooie natuur.

 

Praktische zaken

We slapen in eigen tentjes, die iedereen zelf mee neemt en die we op het terrein mogen neerzetten. Met hulp van de deelnemers zorgen de begeleiders elke dag voor vers vegetarische eten. Allergieën en diëten graag bij opgave vermelden, hier kunnen we vrijwel altijd rekening mee houden.

We houden ons dit kamp aan alle corona-maatregelen, zoals afstand houden en zo veel mogelijk ontsmetten. We kunnen uiteraard niet garanderen dat dit kamp door kan gaan. WoesteLand heeft geen invloed over de besluiten van de overheid. Maar, we hebben goede hoop dat in juni het aantal besmettingen dusver terug is gedrongen dat we gewoon met z’n allen naar op kamp kunnen. Als het toch niet door kan gaan, krijg je je geld terug.

Als je je opgeeft krijg je een mail met instructies over de betaling. Ongeveer drie weken van te voren krijg je een mail met alles wat je verder nog moet weten, zoals de paklijst en reisinstructies. Als je vragen hebt, stuur dan gerust een berichtje naar onze Facebook of een mail naar info@woesteland.nl.

 

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan!