Sinterwinter Storytime

Van 29 Nov 2019 tot 1 Dec 2019
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Helaas is onze vaste locatie voor het Sinterwinterweekend niet meer beschikbaar. We zijn nog opzoek naar een nieuwe locatie. Zodra we deze hebben gevonden zal dit hier bekend gemaakt worden.

Al uren zwierf Sint Nicolaas door de besneeuwde bossen, toen hij plotseling bij een huisje kwam, waar binnen een groep jongeren gezellig bij elkaar zat. Ze dronken warme chocolademelk en praatten na over deze fijne dag buiten zijn en werken in de natuur. Daarna begonnen ze elkaar verhalen te vertellen; over Sinterklazen en Kerstmannen, winter en zomer, en landen hier ver vandaan. “Was ik maar jong genoeg om mee te kunnen met WoesteLand,” verzuchtte de heiligman. 

Heb jij ook zin in een knus weekend in de natuur?
Overdag gaan we werken in de natuur, en ’s avonds verhalen vertellen en ernaar luisteren. Verhalen zijn een prachtige manier om dichter bij de natuur te komen, en daarom zal dit weekend in het teken daarvan staan. 

De inschrijving opent binnenkort. Overweeg je om mee te gaan? Geef dan nu je e-mailadres door in het balkje aan de linkerkant. Dan krijg je van ons bericht zodra je je kunt aanmelden.