Sinterwinter Storytime

Van 29 Nov 2019 tot 1 Dec 2019
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

 

Al uren zwierf Sint Nicolaas door de besneeuwde bossen, toen hij plotseling bij een landhuis kwam, waar binnen een groep jongeren gezellig bij elkaar zat. Ze dronken warme chocolademelk gezeten op schapenvachten aan het haardvuur en praatten na over deze fijne dag buiten zijn en werken in de natuur. Daarna begonnen ze elkaar verhalen te vertellen; over Sinterklazen en Kerstmannen, winter en zomer, en landen hier ver vandaan. “Was ik maar jong genoeg om mee te kunnen met WoesteLand,” verzuchtte de heiligman. 

Heb jij ook zin in een knus weekend in de natuur? Ga dan mee met Sinterwinter Storytime! We verblijven in de prachtige monumentale villa Oosterhouw, in de provincie Groningen. Normaal is het landhuis een verblijf voor schrijvers en kunstenaars die een aantal dagen de rust van de natuur opzoeken, en er zijn exposities. Dit weekend zijn de bedden voor WoesteLand gereserveerd.

Overdag gaan we werken in de tuinen van landgoed Oosterhouw. Dit zal werk zijn zoals takken slepen, bladeren harken, zandpaden aanleggen, wieden, en soortgelijk werk dat er in de winter gedaan kan worden. ’s Avonds zullen we verhalen vertellen en ernaar luisteren. Verhalen zijn een prachtige manier om dichter bij de natuur te komen, en daarom zal dit weekend in het teken daarvan staan.

<- Meld je nu hiernaast aan! Ga je voor het eerst mee met WoesteLand? Dan kun je voor de introductieprijs mee. Voor meer informatie over de locatie: https://www.oosterhouw.nl/.