Spa Groen: Biodiversifeitjes in de Natuur

Van 5 Oct 2018 tot 7 Oct 2018
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Een heerlijk leerzaam en relaxend weekendje in de Achterhoek. Leer meer over de geneeskracht van planten, knuffel een kitten en geniet van de gezelligheid te midden van de weelderige heemtuin.

Mis je de zomer nu al weer? Zit de stress je nu alweer tot hier? Kortom, wil je toch nog even nazomeren? Kom dan naar het Woesteland nazomerweekend 2.0 (wegens succes verlengd).

Van 5 tot 7 oktober verblijven we op een prachtige historische boerderij in het oosten van het land. Hier gaan we gezellig kamperen, spellen doen, helpen met onderhoud en ons verdiepen in de geneeskracht van de natuur. Ook gaan wij op locatie een steentje bijdragen aan het in ere herstellen van een historisch rijk terrein met unieke heemtuin.

Het wordt een weekendje Spa Groen met gezichtsmaskertjes, scrubs, kruidige voetenbadjes, massages en bronnen van energie. Trek even helemaal bij, pik de laatste zonnestraaltjes op onder het genot van gezelligheid in de weelden van de heemtuin. Tijdens dit weekend gaan we meer leren over de geneeskrachtige werking van planten en hoe je dit kan toepassen in jouw dagelijks leven.

De kosten voor het gehele weekend zijn slechts 25 euro, we kamperen in eigen tenten, en de locatie is met het OV goed bereikbaar.

Meld jezelf en al je vrienden nu aan en tot snel in Spa Groen!

Woeste groetjes van Mathys, Frank en Chanika