Vitamine Zee

Van 30 Jul 2021 tot 7 Aug 2021
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Vitamine Zee

Droom jij al van lange zomerdagen in de natuur, overstroomd met vitamine-zee? Iedereen kan in deze tijden wel wat extra vitamientjes gebruiken, dus vul jouw vitamine-voorraad aan op vakantie met WoesteLand en ga mee met Vitamine Zee.

Deze zomerse week staat – je raadt het al – in het teken van de zee. We reizen af naar het zuidelijke Zeeland, waar we zoden aan de dijk zetten en de natuur een handje zullen helpen. We leren over de zee met haar zoute golven vol leven die zo’n groot deel van onze aarde in beslag neemt, over het spel tussen mens en zee die elkaar wederzijds beïnvloeden. De stijging van de zeespiegel, verzilting en vervuiling: wat kunnen wij hiertegen doen? Deze week steken we natuurlijk ook vooral onze handen uit de mouwen en gaan we actief bezig met het onderhouden van onze natuur: voor ons geen zee te hoog!

Omdat we goed willen zorgen voor de natuur en het klimaat eten we bij WoesteLand altijd vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. We maken ons eten zelf en houden van natuurlijke ingrediënten, smikkelen dus!

In de zeeën van tijd van deze week, hebben we naast werken en lekker eten genoeg tijd over om te baden in de zon en de zee, elkaar op de proef te stellen met spellen en te genieten van elkaars gezelligheid. Ontdek de Zeelandse natuur tijdens Vitamine Zee!