Wad ’n Rust!

Van 27 Dec 2019 tot 2 Jan 2020
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

De aanmeldingen zijn gesloten, omdat we voor sommige nachten helemaal vol zitten. Als je toch ook wilt komen kan je mailen naar info@woesteland.nl. Dan kunnen we kijken wanneer je nog kan komen.

 

Stel je voor: je staat op het dek van de boot naar Schiermonnikoog. Je voelt de wind in je haren, je ruikt de zee en je hoort de meeuwen vriendelijk om eten vragen. Het is tijd voor een supergezellige week met WoesteLand op Schiermonnikoog, waarin we de rust van de natuur in ons opnemen en op zoek gaan naar de waarde van het simpele leven. Weg van YouTube, Facebook, en Twitter. Geen uitlaatgassen en lichtvervuiling van de grote stad, waardoor je de sterrenhemel weer in het echt kan zien en niet alleen nog maar op Instagram.

 

Deze week staat in het teken van back to basic: wat gebeurt er met je wanneer je de ruis en afleidingen van het dagelijkse moderne leven achter je laat en je weer leert vertrouwen op je eigen zintuigen? Wat kan de natuur ons eigenlijk allemaal bieden? Daarnaast gaan we de natuur van Schiermonnikoog samen met de boswachters een handje helpen, zodat we daar nog heel lang van kunnen blijven genieten. Uiteraard staan we ook stil bij de jaarwisseling en maken we er een spetterend feestje van!

 

Zin om mee te doen? Geef je dan nu op! Dit is een invalkamp, dus je mag zelf bepalen hoe lang en wanneer je komt, geef dit aan bij de opmerkingen in het aanmeldingsformulier. En ga je voor het eerst mee met WoesteLand? Kies dan voor de introductieprijzen.