Werk jezelf in de nesten

Van 7 May 2021 tot 9 May 2021
Leeftijden 12 t/m 15 jaar

Trekvogels komen weer naar Nederland en hommels vliegen op volle snelheid van bloem naar bloem. Kortom: het is tijd om met z’n allen naar buiten te gaan. Dit Paasweekend gaan we vrijwilligerswerk doen op een biologische boerderij, de Genneper Hoeve. We zullen onze handen uit de mouwen steken, en helpen met al het leuke werk dat er op een boerderij te doen is. Ook gaan we epische spellen spelen, misschien wel chillen bij een kampvuur en natuurlijk genieten van de vogels, bijen en bloemen. Omdat het het begin van de lente is, vinden we misschien zelfs een vogelnestje met (chocolade-) eieren.

Tijdens dit weekend slaap je in je eigen tentje. Samen met alle deelnemers zetten we de tentjes op in de omgeving van de boerderij. ’s Ochtends gaan we aan de slag met boerin Mirjam en boer Age, ‘s middags en ‘s avonds hebben we een planning vol andere leuke dingen en natuurlijk af en toe wat ontspanning. We koken vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch, omdat we bij WoesteLand duurzaamheid belangrijk vinden. Heb je allergieën of volg je een dieet? Laat dat gelijk even weten als je je opgeeft.

WoesteLand-kampen worden begeleid door vrijwilligers die onder de 30 jaar zijn, en zelf al vaak mee geweest zijn met WoesteLand. Alle begeleiders hebben een uitgebreide training gevolgd en zijn enthousiast om er een heel gezellig kamp van te maken. De begeleiding is gedurende het hele weekend bereikbaar en er zijn altijd begeleiders met een EHBO-diploma aanwezig.

Dus, word je gek van je muren, de stad, het beton? Heb je zin om met andere enthousiastelingen de natuur in te gaan, nieuwe vrienden te maken en je net als de vogels in de nesten te werken? Meld je dan vandaag nog aan!

Ongeveer drie weken van tevoren sturen we een mailtje met aanvullende informatie, zoals een routebeschrijving en een paklijst. Belangrijk: tijdens al onze activiteiten houden we ons vanzelfsprekend aan de corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Ook belangrijk: de corona-maatregelen kunnen voortdurend veranderen, en daarmee zijn al onze activiteiten voorlopig onder voorbehoud. We doen onze uiterste best om de activiteit door te laten gaan, en houden je zo veel mogelijk op de hoogte van de actuele status.

Heb je vragen of zou je graag van tevoren even willen bellen met iemand van de begeleiding? Stuur dan een mailtje naar info@woesteland.nl.