Paasweekend: Appeltje Eitje = VOL

Van 19 Apr 2019 tot 22 Apr 2019
Leeftijden 16 t/m 30 jaar

Helaas. Deze activiteit zit helemaal vol. Je kunt je dus niet meer opgeven. Volgende keer wel zeker zijn van een plekje? Geef je dan nu alvast op voor ons superleuke weekend ‘Farms of the Future’ in juni. Hopelijk tot dan! 

 

Pasen. De tijd van nieuwe plantjes en vrolijke kleuren. Van jonge dieren die onhandig rondhobbelen en fladderen. Na de lange winter is het eindelijk zo ver en schreeuwt alles: KOM NAAR BUITEN!

Dus dat is precies wat we gaan doen. Een heerlijk lang Paasweekend met een groep leuke mensen naar Friesland. Daar gaan we volop los met een voorjaarsschoonmaak in de natuur: woekerende bramen en Amerikaanse vogelkers weghalen. Meer in een constructieve bui? We gaan ook een bruggetje bouwen dus dat komt mooi uit.

But wait, there’s more! De Paashaas is namelijk in zijn rode cabrio vertrokken om zijn andere dromen en ambities in het leven na te jagen. Dat betekent dat er een vacature open staat. Test hoe FBI-waardig jij bent in een zinderende zoektocht. Hups als een haas de kilometers. Of camoufleer jezelf als meester verstopper. Durf jij deze Pasen aan?