Algemene Voorwaarden en Privacy Statement

Spellings- en zetfouten voorbehouden.

Opgeven voor de activiteiten

  • Door het invullen van het formulier op deze site, geef je je op voor een activiteit van WoesteLand. Je krijgt automatisch een e-mail als ontvangstbevestiging, waarin staat hoe je moet betalen. Vanaf het moment dat je je opgeeft gaan we er vanuit dat je komt en sta je op de deelnemerslijst. Door je op te geven ga je een betalingsverplichting aan.
  • Voor de activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers, geef je dus zo snel mogelijk op. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 3 weken voor de aanvang van de activiteit. Opgeven is vaak na deze datum nog mogelijk, maar we kunnen dan niets meer garanderen.
  • WoesteLand houdt het recht om deelnemers te weigeren zonder opgave van reden.
  • Als een activiteit vol is komt dat op de website te staan, en kun je je opgeven voor de wachtlijst. Als er een plek vrijkomt word je op de hoogte gebracht. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan een plek op de wachtlijst. Als je zeker wilt zijn van een WoesteLand zomer of winter, kijk dan eens rond bij de andere activiteiten.

Leeftijdsgrenzen

  • Bij de informatie over activiteiten staat voor welke leeftijdsgroep de activiteit bedoeld is. Hoewel wij regelmatig uitzonderingen toestaan wordt elk geval individueel beoordeeld. Voor uitzonderingen op de leeftijdgrenzen moet toestemming worden aangevraagd aan WoesteLand. Dit kan via info@woesteland.nl of het contactformulier op deze website.
  • Voor activiteiten voor de leeftijd van 12 t/m 15 jaar geldt dat je in elk geval al op de middelbare school moet zitten. Zit je nog op de basisschool? Dan moet je nog een jaar wachten.
  • Bij aanmelding van een deelnemer onder de 18 jaar, wordt er ook een bevestigingsmail naar de ouders/verzorgers gestuurd.

Annulering

Kun je onverhoopt toch niet komen, laat dat dan zo snel mogelijk weten door een e-mailtje te sturen via info@woesteland.nl. Dan kan er iemand van de wachtlijst in jouw plaats mee. Als je je meer dan 3 weken van tevoren afmeldt wordt slechts zeven euro boekingskosten in rekening gebracht, de rest van je betaling wordt teruggestort. Meld je je later af dan is het helaas niet mogelijk om geld terug te storten.

Verzekering

Voor alle deelnemers wordt een aanvullende ongevallenverzekering afgesloten door het IVN. Mocht je tijdens de activiteit iets overkomen wat niet door je eigen verzekering gedekt wordt, dan treedt onze verzekering in werking. Deze verzekering dekt echter geen verlies of diefstal van je bagage. Sluit daar eventueel zelf een reisverzekering voor af.

Vrijwaringsverklaring foto’s

De deelnemer geeft bij aanmelding voor een activiteit toestemming voor het maken van (portret)foto’s, waar de deelnemer herkenbaar op staat, tijdens de activiteit. Ook verleent de deelnemer hierbij WoesteLand, en de fotograaf die WoesteLand vertegenwoordigt, het recht om zonder beperking de foto te gebruiken, publiceren, reproduceren en distribueren.

De deelnemer verklaart dat hij/zij WoesteLand, en de fotograaf die WoesteLand vertegenwoordigt, vrijwaart van elke vorm van aanspraak op het portretrecht van of door de getoonde persoon of diens wettelijke vertegenwoordiger en verklaart dat de regels voor het portretrecht bij hem/haar bekend zijn. Dit bewijs is bindend en komt ten goede aan WoesteLand en de fotograaf die WoesteLand vertegenwoordigt.

WoesteLand gebruikt foto’s die worden gemaakt tijdens onze activiteiten op onze sociale media, website, folders enz. We zijn uiteraard zorgvuldig met het niet openbaar maken van foto’s die geportretteerde schade kunnen berokkenen of op eniger wijze nadelig kunnen beïnvloeden.

Wil je geen toestemming geven voor het gebruik van foto’s waar je op staat, geef dit dan voor aanvang van de WoesteLand activiteit aan. Dit kun je doen door een email te sturen aan info@woesteland.nl of door dit aan te geven bij “opmerkingen” in het opgaveformulier.

Privacy statement

– We bewaren alleen gegevens die je zelf aan ons verstrekt middels het opgaveformulier of via email.
– We vragen alleen gegevens die wij nodig hebben voor communicatie met deelnemers, om goede en veilige activiteiten te kunnen organiseren en voor de financiële afhandeling.
– We verstrekken jouw gegevens nooit aan derden.
– Ben je mee geweest? Dan blijven je gegevens tot maximaal het eind van het volgende kalenderjaar op de server van onze website staan.
– Zolang je gegevens op onze server staan benaderen we je maximaal 3 keer.
– We hebben het recht om je te taggen in relevante posts op Facebook. Je kunt deze altijd weer verwijderen.
– Wanneer je gegevens van onze websiteserver verwijderd worden, nemen we je naam en mailadres (geen andere gegevens) op in een overzicht van oud deelnemers ten behoeve van toekomstige jubileumactiviteiten. Deze lijst staat op een afgeschermde omgeving (Google Drive) waar alleen het bestuur van WoesteLand toegang toe heeft.
– Heb je je aangemeld voor onze nieuwsbrief of volg je ons op social media? We slaan geen gegevens op van die kanalen.
– Je hebt het recht om te weten welke gegevens wij van je hebben. Dit kun je opvragen door te mailen naar info@woesteland.nl.
– Je hebt het recht om vergeten te worden. Dit kun je doen door te mailen naar info@woesteland.nl. Dit geldt niet voor de nieuwsbrief en social media. Daar kun je jezelf voor afmelden bij dat medium.
– Voor andere punten waarin deze privacy statement niet voorziet wordt verwezen naar de algemene privacy statement van IVN Natuureducatie.