Praktische info

Hier vind je alles wat je moet weten voor je mee gaat met WoesteLand. Nog iets onduidelijk? Kijk dan bij veelgestelde vragen of stuur een email naar info@woesteland.nl. Onze begeleiders staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

 

Opgeven voor de activiteiten

Opgeven doe je door bij de activiteit van jouw keus op ‘Nu aanmelden’ te klikken. Zodra je het formulier hebt ingevuld en opgestuurd krijg je een automatische aanmeldingsbevestiging per email. Hierin staat hoe je moet betalen. Pas na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief. Voor de activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers. Voor sommige activiteiten geldt een uiterste opgavedatum.

 

Activiteit vol?

Als een activiteit vol is komt dat op de website te staan, en kun je je opgeven voor de wachtlijst. Je wordt dan op de hoogte gebracht als er een plaats vrij komt. Als je zeker wilt zijn van een WoesteLandzomer of -winter, kijk dan eens rond bij de andere activiteiten.

 

Betaling

De genoemde prijzen zijn inclusief verblijf, eten / drinken, en activiteiten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Als je je hebt opgegeven ontvang je een email met daarin een inschrijfbevestiging. Je hoeft dan verder niets meer te doen.
Uiterlijk 2 weken vóór een weekend weg en 4 weken voor een week weg krijg je een factuur toegestuurd. Let op: dat is een factuur vanuit IVN Natuureducatie. Daar zijn wij onderdeel van.

 

De uitnodiging

Ongeveer drie weken voordat je activiteit gepland staat krijg je een uitnodiging toegestuurd. Hierin zit een paklijst, een routebeschrijving, een deelnemerslijst en de contactinformatie van de begeleiders.  Kortom: alles wat je wilt weten voordat je van huis gaat. Als je dan nog vragen hebt kan je altijd één van de begeleiders bellen of mailen.

 

Verzekering

Voor alle deelnemers wordt een aanvullende ongevallenverzekering afgesloten door IVN. Mocht je tijdens de activiteit iets overkomen wat niet door je eigen verzekering gedekt wordt, dan treedt onze verzekering in werking. Let wel, dit is niet hetzelfde als een reisverzekering. Als er iets gebeurt met je bagage (diefstal of verlies) ben je daar dus niet via WoesteLand voor verzekerd. Sluit daar eventueel zelf een reisverzekering voor af.

 

Annulering

Kun je onverhoopt toch niet komen, laat dat dan zo snel mogelijk weten door een email te sturen aan info@woesteland.nl. Dan kan er iemand van de wachtlijst in jouw plaats mee. Als je je meer dan 3 weken van tevoren afmeldt wordt er slechts 7 euro administratiekosten in rekening gebracht en krijg je de rest van het geld terug. Meld je je later af, dan is het helaas niet mogelijk om geld terug te storten.

 

Leeftijdsgrenzen

Bij de informatie over activiteiten staat voor welke leeftijdsgroep de activiteit bedoeld is. Nu zijn wij daar niet heel erg streng in, maar grenzen zijn er niet voor niets. Wil je mee met een activiteit, maar ben je een jaartje jonger of ouder dan er staat, neem dan even contact met ons op via info@woesteland.nl. De begeleiding van de activiteit kan dan bekijken of het wel of niet mogelijk is dat jij ook meegaat. Voor activiteiten voor de leeftijd van 12 t/m 15 jaar geldt dat je in elk geval al op de middelbare school moet zitten. Zit je nog op de basisschool, dan moet je nog een jaar wachten.